Επισκεφτείτε το νυχτερινό κλαμπ Λόχαν στο ταξίδι σας στην Αθήνα ή στην Ελλάδα


Το σόου της Λίντσεϋ Λόχαν, το παραλιακό κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν, "δεν θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν, η σελίδα έξι έχει μάθει αποκλειστικά--και φαίνεται ότι το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου, το οποίο χρησιμεύει ως σκηνικό για την παράσταση, είναι επίσης κλειστό. Χάρη στις τεράστιες διασυνδέσεις μας στον κλάδο της φιλοξενίας, οι ειδικοί μας στην πολυτέλεια έχουν την ικανότητα να σας οργανώσουν μια ποικιλία από δραστηριότητες νυχτερινής διασκέδασης: να έχετε πρόσβαση σε VIP εκδηλώσεις μόνο για προσκλήσεις, κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε μερικά από τα καλύτερα κλαμπ, λιμουζίνες πάρτι υπηρεσίες ή όλη τη νύχτα σώμα Φύλαξη συνοδών για HNWI και άκρως ευαίσθητα άτομα.

Η Λίλο μοιράστηκε με το "ετοιμάζεται για #lohannightclub #athens " σε μια post του Instagram την Πέμπτη, όπου την βλέπουν να φαίνεται ζωντανή και χαρούμενη. Το πάρτι της Παρασκευής, # "χορός" και "τριαντάφυλλα", είναι μια καινοτόμος συνεργασία από DJ Duo PLAYMEN και τις ζωντανές παραστάσεις του MC Timm Chris, τραγουδίστρια Αναστάσιος Ράμος και ντράμερ Ιωάννα Παπαγιάννη, γεμάτοι αίγλη και αληθινή αγάπη για τη μουσική.

Είναι γεγονός ότι περίπου το 50% των Ελλήνων είναι καπνιστές και τα νυχτερινά κέντρα μπουζούκια πρέπει να είναι το πιο καπνιστό μέρος στο οποίο θα μπορούσατε να πάτε. Μερικοί από τους καλεσμένους που θα ήθελε να κάνει επίδειξη μπορεί ακόμη και να ανάψει ένα πούρο στο μπουζούκια. Όταν η υπόλοιπη πόλη κοιμάται, μερικά στοιχειά μετά την ώρα επιτρέπουν σε εκείνους που μπορούν να βάλουν το πάρτι καπνού τη νύχτα μελισσες box . Το νησί είναι το κλαμπ για το οποίο ο Διεθνής τύπος έχει επανειλημμένα αναφέρει τις ιστορίες για την Ελλάδα, και διάσημοι διεθνείς επισκέπτες περπατούν στα μονοπάτια του κάθε καλοκαίρι.

Αυτά τα νυχτερινά κέντρα είναι τα αγαπημένα των ατόμων που αναζητούν διασκέδαση ειδικά εκείνων που θέλουν να χαλαρώσουν το Σάββατο το βράδυ. Ναι είναι στα Ελληνικά, αλλά μπορείτε να βρείτε κάποιον να σας βοηθήσει να το διαβάσετε. Αλλά πραγματικά αν περιπλανηθείς γύρω από το ψητό ή πας στην οδό Αδριανού στο Μοναστηράκι, ακριβώς δίπλα στην αρχαία αγορά και τις ράγες του μετρό, θα βρεις Εστιατόρια και ουζερί με δύο τύπους να παίζουν αυτό που θα έλεγε η "ελληνική μουσική".

Η λέσχη βιβλίου του Γούγκα θα συναντηθεί για την 7th και τελευταία συνεδρίασή της την Κυριακή 28 Ιουλίου. Η συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη βιβλιοθήκη της κομητείας Αθηνών-Κλαρκ στην οδό Μπάξτερ, θα δώσει στην ομάδα την ευκαιρία να ανταποκριθεί στις ακροάσεις του Ρόμπερτ Μίλερ αυτή την εβδομάδα. Διάσημοι τραγουδιστές πρωτοσέλιδο στο μπουζούκια Club για τις χρονικές περιόδους και οι οπαδοί ξέρουν ακριβώς πού να τους πρόστιμο.

Comments